OVER MECHTELD

Ik ben Mechteld Clarenbeek, familierechtadvocaat in hart en nieren. In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en vanaf 1998 ben ik werkzaam als advocaat. In 2001 ben ik gespecialiseerd in het familierecht. Daarnaast heb ik de specialisatieopleiding van de vFAS afgerond en ben ik naast familierechtadvocaat ook mediator.

Carrière

Na mijn rechtenstudie ben ik begonnen als advocaat bij Quist Advocaten in Naaldwijk. Het was een goede leerschool. . Daar heb ik de vFAS-specialisatieopleiding gevolgd waarna ik mijzelf ook mediator mocht noemen. Die combinatie was mijn droom waardoor ik mijn eigen praktijk kon beginnen als familierechtspecialist. Tot en met 2017 heb ik  in Maassluis gewerkt. Begin 2018 ben ik naar  Zutphen verhuisd

Waarom familierecht?

Mensen interesseren en raken me, ook in de moeilijkste tijd van hun leven. Mijn familierechtpraktijk geeft veel variatie. In dit rechtsgebied komen juridische, psychologische en fiscale aspecten samen. Altijd weer anders. Altijd met mensen. Hoe moeilijk en onzeker de situatie van mijn cliënten ook is. Met informatie, overzicht en orde in de te regelen vraagstukken, help ik u op weg naar een nieuwe toekomst.

Hoe werk ik?

Tijdens het eerste gesprek kijk ik met u naar uw juridische probleem, uw doelen, wensen en zorgen. Vervolgens nemen we uw mogelijkheden door en maken we afspraken over de te nemen stappen. Ook informeer ik u hoeveel uur ik verwacht aan uw zaak te besteden, zodat u niet met onverwachte kosten wordt geconfronteerd. En dan ga ik voor u aan de slag. Met mijn praktische en directe stijl ga ik altijd voor maximaal haalbaar resultaat.

Kennismakingsgesprek

Ik vind het erg belangrijk dat er een ‘klik’ is en dat u het vertrouwen heeft dat ik uw zaak goed behartig. Daarom bied ik u graag een kosteloos eerste kennismakingsgesprek van een half uur aan. Bel of mail mij voor het maken van een afspraak.

Keurmerken

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten, de vFAS en High Trust van de Raad voor Rechtsbijstand.

Advocatenkantoor Clarenbeek

Lees meer
Lees meer
Lees meer